Olivia Brenting: biografi, alder, højde, løn, Wikipedia

Olivia Brenting er en lys og talentfuld personlighed, der har vundet popularitet på YouTube-platformen og sociale medieplatforme, herunder Instagram. Hendes YouTube-kanal er kendetegnet ved interessante videoer om mode, rejser og familieliv. Olivia lægger særlig vægt på at skabe videoindhold, der hurtigt vinder popularitet blandt abonnenterne. Dette er en livsstilsvlogger, hvilket er usædvanligt for Danmark. På trods af lakshari-temaet formår pigen at passe organisk ind i den skandinaviske livsstil. Det forklarer hendes popularitet i hendes hjemland og i andre lande.

Biografi: alder, familie, uddannelse

Der står ikke noget om Olivia på Wikipedia, så vi må samle informationer på må og få. Der er ingen officielle data om bloggerens fødselsdato og alder. Nogle kilder siger, at hun blev født i 2002. Det ser ud til at være sandt, for i anledning af sin 20-års fødselsdag lagde hun en video på YouTube, hvor hun fortalte ret detaljeret om sine forberedelser til ferien, som hun fejrede den 10. august. Det er en ung pige, som har fået succes i en tidlig alder, og som har meget store udsigter til at få sin onlineforretning til at vokse.

Olivias forældre har helt sikkert støttet hendes hobbyer og hjulpet hende med at udvikle sine talenter. Hun taler ikke om dem, men det faktum, at hun allerede som 18-årig var en berømt blogger, viser en masse støtte fra de mennesker, der er tæt på hende.

Det er meget sandsynligt, at Brenting ikke har nogen videregående uddannelse. Hun valgte sin karrierevej meget tidligt. En succesfuld blog kræver kreativt talent, ikke en universitetsgrad.

Interessant fakta: Det forlyder, at Olivia Brenting er 165 cm høj og vejer 55 kg. Tror du på disse data, eller har du en anden mening efter at have set hendes videoer?

Blog

En af hendes mest sete videoer på YouTube var “KÆMPE VÆRELSES MAKEOVER”, som blev offentliggjort i oktober 2019 og fik over 300.000 visninger på kort tid. I 2017 begyndte Olivia desuden aktivt at poste billeder på Instagram, hvilket tiltrak tusindvis af nye følgere. Interessant nok blev kanalen oprettet tilbage i 2013. Det er lidt mærkeligt, for det er usandsynligt, at pigen offentliggjorde noget i en alder af 11 år.

Olivia Brenting: biografi

Ud over sin onlineaktivitet er Olivia kendt for sine modebilleder og flotte fotoshoots. Hendes passion for at rejse afspejles i hendes billeder fra forskellige dele af verden, herunder byer som Paris, Milano og London.

Har Olivia Brenting en kæreste eller mand?

Man kan kun finde ud af noget om Olivias privatliv via hendes opslag på de sociale medier. Hun undgår dog emner relateret til sit privatliv. Hun har ikke nogen mand, men hun har måske en kæreste.

Olivia Brenting en kæreste eller mand

👆👆👆 Blandt tusindvis af hendes Instagram-fotos fandt vi et meget romantisk et. Det kan ikke være en tilfældighed, for oprigtige følelser er afbildet på billedet.

Løn og formue

Olivia er næsten den rigeste pige i Danmark i sin aldersgruppe. Hendes formue kan anslås til 5-10 millioner kroner og hendes månedlige indkomst (løn) til 100.000 kroner. Dette er omtrentlige tal, da de nøjagtige data kun er kendt af bloggeren, hendes revisor og skattemyndighederne. Olivia fører en luksuriøs livsstil, men kender altid sit mål.

Pigen tjener takket være reklamekontrakter. Hun er populær på YouTube, men indtjening på visninger kan ikke give hende mere end et par tusinde dollars om måneden. Hendes Instagram-konto er en sand guldgrube. Hun reklamerer ofte for butikker med moderigtigt tøj og andre varer. De betaler helt sikkert pigen generøst, da hun har rigtige aktive abonnenter og en meget bred rækkevidde.

Fotokilde: Olivia Brentings Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *