Fie Laursen: biografi, højde, vægt, alder, formue, løn

Fie Laursen er en dansk blogger, sangerinde og skaber af digitalt indhold til voksne. Hun er en meget forskelligartet personlighed. Hun er elsket af det danske publikum. Hun har hundredtusindvis af følgere på forskellige platforme og sociale medier.

Biografi: alder, højde, vægt

Fie Laursen (ja, det er hendes rigtige navn) blev født den 3. juni 1996 i den lille by Hillerød i Danmark. Fies barndom blev tilbragt i Jægerspris. Hun voksede op i det stille miljø i en lille by, langt væk fra en verden af mode, fester og luksus. Måske på grund af dette gjorde hendes kærlighed til det smukke liv hende til genstand for mobning i løbet af hendes skoleår. Hendes oplevelser førte til alvorlige psykiske problemer, herunder anoreksi, bulimi og depression, hvilket fik hendes forældre til at vælge hjemmeundervisning.

Nu mindes hun næsten aldrig problemerne fra sin ungdom, men en omhyggelig seer vil måske bemærke, at hendes vægt ikke er stabil. De fleste kilder siger, at hun er 165 cm høj og vejer 55 kg. Men det er ikke særlig præcise oplysninger. Med en højde på 165 cm, baseret på visuals, varierer Laursens vægt fra 55 til 65 kg. Hun er slank og følger sig selv, men nogle oprigtige videoer, som hun lægger ud på en særlig platform, viser, at hun ikke altid formår at være tynd. Selvom bloggeren ikke skjuler noget for sine abonnenter, er dette emne stadig genstand for spekulationer og antagelser.

Karriere

Laursens vej til berømmelse begyndte med hendes modige beslutning om at tale offentligt om sin mobning på tv, hvilket førte til lanceringen af hendes bloggerkarriere i 2012. I september 2013 lancerede hun sin YouTube-kanal, hvor hun delte sin første single “Secret”, indspillet i Los Angeles. Det blev starten på hendes rejse som sanger og videoblogger. Hendes kanal blev hurtigt et knudepunkt for personlige videoblogs, rejsedagbøger, workshops og modevejledninger, der fangede seernes hjerter over hele verden. I erkendelse af sin voksende indflydelse lancerede Laursen sin anden kanal ‘Foreign Fie’ i 2015, hvor hun fremviste sin danske arv og fortsatte sine musikalske bestræbelser med singler som ‘Broken Soul’, ‘d’Justin’ og ‘Top 10’. Hendes deltagelse i det amerikanske reality-tv-show “Hotel Paradise” cementerede hendes berømmelse yderligere.

Aktiviteter i lokalsamfundet

Fie er en aktiv fortaler for mental sundhed med fokus på emner som depression, angst og mobning. Hendes dedikation til disse mål er tydelig i hendes proaktive skridt, såsom at lancere en anti-mobningskampagne på Facebook. I 2017 blev hun kåret til årets bruger af sociale medier ved Reality Awards og årets bruger af sociale medier ved Teenage Awards. Samme år udgav hun også sin selvbiografi, My Honesty, og medvirkede i tv-serien Fis Brister, der dokumenterer hendes beslutning om at få foretaget en brystoperation. Med over 137.000 abonnenter på YouTube og millioner af visninger er Laursen stadig en af de mest populære bloggere i Danmark.

Laursens generøsitet er lige så omfattende som hendes digitale fodaftryk. Hun donerede hele sin YouTube-indtjening i 2016 til velgørenhed og er aktiv i forskellige fundraising-events. Hun er blevet kritiseret, især i 2016, for at opdigte historier for at opnå berømmelse, hvilket hun senere offentligt beklagede og undskyldte for.

Sociale medier

Fie har sider på X (tidligere Twitter) og Instagram. Begge bliver ofte blokeret for at overtræde fællesskabets regler. Hvis det med Instagram er ret simpelt, fordi der er streng censur, så er det meget svært at komme ind i forbuddet i Elon Musks sociale netværk. Det lykkedes dog den danske blogger at gøre det. Tilsyneladende offentliggjorde hun for eksplicit materiale der. Hendes fans har oprettet flere uofficielle sider, hvor de poster billeder og videoer af hende. Måske kender hun selv til dem.

Hun holdt op med at lægge YouTube-videoer op for et par år siden og fokuserede på voksenindhold. Det giver hendes image en ekstra mystik.

Privatliv: kæreste eller mand?

Fie har ikke kun et travlt kreativt liv, men også et personligt liv. Hun var forlovet med youtuberen MrCrainer, men nu er hun angiveligt i et forhold med Frederik Valeur. Hun fødte en søn i sommeren 2022.

Hun har en bror, Boris. Han er model. Nogle gange offentliggør de billeder sammen. Han er ikke hendes kæreste, som mange fejlagtigt tror.

Løn og formue

Laursens formue er anslået til 2 millioner euro. Hun bliver konstant involveret i skandalehistorier. Det øger interessen for hendes blog og personlighed. Hun har modtaget en god royalty for sin bog og deltager konstant i realityshows, som hun får betaling for. Hun er helt sikkert millionær, men de præcise tal er aldrig blevet offentliggjort af nogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *